Suklaajuustokakku

Tämän kakun kohdalla ei löydy saatesanoja,
jos pidät suklaasta, pidät tästä. <3


Pohja:
1 pkt (175 g) Domino keksejä 
50 g Voita sulatettuna


Täyte:
4 liivatelehteä
200 g tummaa suklaata
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
1 ¼ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl kermaa




Aloita juustokakun valmistaminen murskaamalla keksit. Sulata voi ja 
sekoita keksimurun kanssa sekaisin. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.


Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmiämään.

Sulata suklaa mikrossa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mausta sokereilla.
Nosta liivatelehdet kattilaan (älä purista vesiä pois) ja sulata liivatteet.

Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon. Kaada täyte vuokaan.

Anna suklaajuustokakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele haluammallasi tavalla.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keksi ainekset purkissa

Amerikkalaiset pannukakut suolaisella täytteellä

Täytekakkujen täytteitä